Search recipes form

Zoeken Recepten

Search recipes form

Zoeken Recepten

Appelcrumble

Ingrediënten:

1 pak Honig Mix voor Appelcrumble met kaneel

1 ei

evt. bolletje kaneelijs

600 g geschilde zure appels (bv. Goudrenetten, Jonagold)

125 g margarine of boter

  • Geschikt voor: 10 personen
  • Kooktijd: 55 minuten

Methode:

  1. Verwarm de oven voor op 170°C; heteluchtoven 160°C. Beboter een ovenschaal.
  2. Doe de Bakmix, het ei en de margarine in een beslagkom een meng dit alles met een mixer tot een kruimelig deeg.
  3. Schil de appels, verwijder de klokhuizen en snijd de appels in kleine stukjes. Meng de appels met de kaneelsuiker en doe het mengsel in de ovenschaal.
  4. Verdeel het kruimeldeeg over het appelmengsel en bak de Appelcrumble in het midden van de oven ca. 30 minuten totdat de crumble goudbruin van kleur is.
  5. Serveer de crumble warm, bijvoorbeeld met een bolletje (kaneel)ijs.
print