Search recipes form

Zoeken Recepten

Search recipes form

Zoeken Recepten

Bami Ketjap

Ingrediënten:

300 g bamivlees

350 g Honig Mie Nestjes

250 g kastanjechampignons

400 g Oosterse wokgroenten

Methode:

  1. Kook de Mie Nestjes zoals op de verpakking ervan is aangegeven.
  2. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een pan. Bak het vlees bruin en gaar. Voeg de groenten toe. Bak deze kort mee.
  3. Voeg 150 ml water en de Mix voor Bami Ketjap toe. Verhit het geheel al omscheppend ca. 1 minuut.
  4. Voeg de Mie toe. Roerbak het gerecht ca. 1 minuut op hoog vuur.
  5. Nu hoef je ze alleen nog maar te roepen. Aan tafel!!!

 

Variatie: Bami Ketjap met kip en broccoli 

  1. Zelf toevoegen: 350 g Honig Mie Nestjes, 300 g kip, 400 g oosterse wokgroenten, 200 g broccoli.
  2. Kook de Mie Nestjes zoals op de verpakking ervan is aangegeven.
  3. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een pan. Bak de in blokjes gesneden kip bruin en gaar. Voeg de pinda's en de fijngesneden broccoli toe en bak deze kort mee. Voeg vervolgens de wokgroenten toe en bak deze ook kort mee.
  4. Volg verder de algemene bereidingswijze, beginnend bij punt 3.
  5. Breng het gerecht naar wens op smaak met ketjap manis.
print