Search recipes form

Zoeken Recepten

Search recipes form

Zoeken Recepten

Boerencake muffins met aardbeien en slagroom

Ingrediënten:

250 g aardbeien

4 eieren

1 pak Honig Mix voor Boerencake

200 g margarine of roomboter

125 ml vers geklopte slagroom

  • Geschikt voor: 12 personen
  • Kooktijd: 50 minuten

Methode:

  1. Plaats het rooster iets onder het midden van de oven en verwarm de oven voor op 160°C; heteluchtoven 150°C.
  2. Vet de muffinvorm in en klop in een beslagkom de margarine of roomboter met een mixer zacht en romig.
  3. Voeg de cakemix en de eieren toe en meng dit 1 minuut met de mixer op de laagste stand tot een glad geheel.
  4. Klop daarna met de mixer op de hoogste stand ca. 3 minuten tot een luchtig beslag ontstaat.
  5. Giet het basisbeslag in ca. 12 muffinvormpjes. Bak deze 35 minuten en serveer de muffins met 125 ml vers geklopte slagroom en 250 g aardbeien.
print