Search recipes form

Zoeken Recepten

Search recipes form

Zoeken Recepten

Finlandskaya

Ingrediënten:

enkele druppels evt. citroensap

2 eetl. fijngehakte dille

1 pakje Honig Koninginnensoep

250 g kabeljauwfilet, in grove stukken

50 ml slagroom

150 g soepgroente

  • Geschikt voor: 6 personen
  • Kooktijd: 20 minuten

Methode:

  1. Strooi de inhoud van het zakje in een pan met 1,5 l koud water.
  2. Breng het geheel al roerend met een garde aan de kook en voeg de kabeljauw en de soepgroente toe.
  3. Doe het deksel op de pan (niet helemaal afsluiten) en laat de soep, onder af en toe roeren, 15 minuten zachtjes doorkoken.
  4. Roer aan het einde van de kooktijd de slagroom en de dille door de soep en laat het geheel weer goed warm worden; niet meer laten koken.
  5. Breng de soep eventueel verder op smaak met een paar druppels citroensap.
print