Search recipes form

Zoeken Recepten

Search recipes form

Zoeken Recepten

Italiaanse wraps met tonijn en artisjok

Ingrediënten:

1 blikje artisjokharten

2 blikjes tonijn (op water)

6 gedroogde tomaten

1 pak Honig Wraps

1 eetl. kappertjes

2eetl. olijfolie

2 eetl. verse basilicum

2 eetl. verse peper

2 eetl. witte wijnazijn

  • Geschikt voor: 6 personen
  • Kooktijd: 15 minuten

Methode:

  1. Verwarm de wraps even in een koekenpan of magnetron en druk ze voorzichtig in een kommetje en laat afkoelen.
  2. Klop ondertussen de olie en azijn met wat peper tot een dressing.
  3. Snij de gedroogde tomaten in dunne reepjes, breek de uitgelekte tonijn in stukken en snij de artisjokharten in vieren.
  4. Meng de tonijn, tomaat, kappertjes, artisjokken en enkele in stukken gesneden blaadjes basilicum en schenk er de dressing overheen.
  5. Verdeel het mengsel over de wraps.
  6. Rol de strak op en snij deze in 4 stukjes.
print