Search recipes form

Zoeken Recepten

Search recipes form

Zoeken Recepten

Japanse mie

Ingrediënten:

1 pak Honig Mie Nestjes

2 eetl. Heinz tomatenketchup

8 eetl. ketjap manis

300 g kipfilet, in reepjes

1 kleine, rode ui, fijngesneden

400 g Oosterse roerbakgroenten

1 theel. sambal manis

1 teentje knoflook, fijngesneden

8 eetl. teriyakisaus

wokolie

  • Geschikt voor: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten

Methode:

  1. Kook de mie volgens de algemene bereidingswijze op de verpakking.
  2. Doe de mie terug in de pan en roer er een scheutje olie door.
  3. Verhit ondertussen de wokolie in een wok of hapjespan.
  4. Doe de kipfilet in de hapjespan en bak dit kort aan.
  5. Voeg daarna de ui, knoflook en de groenten toe en fruit dit enkele minuten.
  6. Blus dit af met de teriyakisaus, de ketjap, sambal en de tomatenketchup.
  7. Voeg daarna de mie toe.
print