Search recipes form

Zoeken Recepten

Search recipes form

Zoeken Recepten

Kippensoep met omeletreepjes

Ingrediënten:

3 eieren

1 eetl. fijngehakte bladselderij

1 eetl. fijngehakte peterselie

1 pakje Honig Kippensoep

peper

zout

  • Geschikt voor: 6 personen
  • Kooktijd: 25 minuten

Methode:

  1. Klop de eieren los met een eetl. water en voeg er een snufje peper en zout aan toe. Bak van het eimengsel een omelet en snijd deze in dunne reepjes.
  2. Strooi de inhoud van het zakje in een pan met 1,5 l koud water.
  3. Breng het geheel, al roerend met een garde, aan de kook.
  4. Doe het deksel op de pan (niet helemaal afsluiten) en laat de soep, onder af en toe roeren, 10 minuten zachtjes doorkoken.
  5. Voeg de omeletreepjes en de fijngehakte kruiden toe en laat het geheel nog 2 minuten zachtjes doorkoken.
print