Search recipes form

Zoeken Recepten

Search recipes form

Zoeken Recepten

Lasagne met ei, courgette en kaas

Ingrediënten:

courgettes, in plakken

geraspte kaas of mozzarella, in plakjes

hardgekookte eieren, in plakken

Honig lasagnebladen naturel

Honig Mix voor lasagnesaus

melk

  • Geschikt voor: 4 personen
  • Kooktijd: 60 minuten

Methode:

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C, heteluchtoven op 180 °C en vet de ovenschaal in.
  2. Verhit 2 eetl. olie of boter in een hapjespan, voeg de plakken courgette toe en stoof ze, met het deksel op de pan in ca. 8 minuten beetgaar.
  3. Meng in een pan de Mix met 5 dl water en de melk. Breng dit mengsel al roerend aan de kook en laat het 1 minuut zachtjes doorkoken.
  4. Schenk een laagje saus in een rechthoekige schaal en bedek daarna de saus met een laag lasagnebladeren.
  5. Verdeel plakken courgette en plakjes ei over de lasagnebladen.
  6. Schenk hier weer wat saus over bestrooi het geheel met geraspte kaas. Herhaal dit proces en eindig met een ruime laag saus en de rest van de kaas.
  7. Bak de lasagne in het midden van de oven in ca. 30 minuten lichtbruin en gaar.
  8. Neem de schaal uit de oven en laat de lasagne voor het aansnijden nog 10 minuten staan.
print