Search recipes form

Zoeken Recepten

Search recipes form

Zoeken Recepten

Mosterdsoep met asperges of peultjes en zalm

Ingrediënten:

125 ml crème fraîche

50 g groene mini-asperges of peultjes

1 pakje Honig Pittige Mosterdsoep

1 takje Dille

150 g zalmfilet

  • Geschikt voor: 6 personen
  • Kooktijd: 20 minuten

Methode:

  1. Maak de asperges/peultjes schoon, snijd deze in stukjes van ca. 2 cm en snijd de zalmfilet in kleine blokjes.
  2. Strooi de inhoud van het zakje in een pan met 1,5 l koud water.
  3. Breng het geheel, al roerend met een garde, aan de kook en voeg de zalm en asperges/peultjes toe.
  4. Doe het deksel op de pan en laat de soep onder af en toe roeren 6 minuten zachtjes doorkoken.
  5. Verdeel de soep over de borden en schep in het midden van elk bord een beetje crème fraîche en strooi wat Dille over de soep.
print