Search recipes form

Zoeken Recepten

Search recipes form

Zoeken Recepten

Ontbijtwrap met roerei en gerookte zalm

Ingrediënten:

3 eetl. bieslook, fijngehakt

4 eieren

4 stuks Honig Wraps

peper, zout

4 plakjes gerookte zalm

3 eetl. slagroom

  • Geschikt voor: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten

Methode:

  1. Verwarm de oven voor op 170°C; heteluchtoven 160°C.
  2. Maak een roerei. Klop hiervoor de eieren met de room los en breng op smaak met de bieslook, peper en zout.
  3. Verwarm de boter in een koekenpan en laat hierin het eiermengsel al roerend stollen op laag vuur.
  4. Spreid de wraps uit en leg op elke wrap een plakje zalm.
  5. Verdeel vervolgens het roerei over de wraps en rol de wraps op. Leg ze naast elkaar in een ingevette ovenschaal.
  6. Dek de schaal af met aluminiumfolie en laat de wraps in de oven in 10 minuten door en door warm worden.
print