Search recipes form

Zoeken Recepten

Search recipes form

Zoeken Recepten

Quesadillas met ham en lente-ui

Ingrediënten:

150 g geraspte lichtbelegen kaas

3 grote plakken gekookte ham

1 pak Honig Wraps

4 lente-uitjes, fijngehakt

enkele theel. Mexicaanse of tacokruiden

  • Geschikt voor: 8 personen
  • Kooktijd: 15 minuten

Methode:

  1. Verdeel en verhit 1 eetl. olijfolie in koekenpan op middelmatig vuur.
  2. Leg er een wrap in.
  3. Leg daarop een plak ham, 1/3 deel van de lente-ui en 1/3 deel van de kaas. Strooi er naar smaak Mexicaanse kruiden op.
  4. Leg een tweede wrap erop en bestrijk deze met olie.
  5. Druk het geheel met een spatel licht aan.
  6. Bak het geheel tot de onderkant lichtbruin is.
  7. Keer de quesadilla met behulp van een deksel en bak de andere kant ook lichtbruin. Bak op dezelfde wijze nog twee quesadillas.
  8. Serveer de quesadilla (in punten) direct of houd hem op een bakplaat in een op 75 °C voorverwarmde oven warm.
print