Search recipes form

Zoeken Recepten

Search recipes form

Zoeken Recepten

Spaghetti bolognese met kaas en bleekselderij

Ingrediënten:

1 pakje Honig Mix voor Spaghetti Bolognese

1 pak Honig Spaghetti

300 g gehakt

50 g geraspte belegen kaas

1 kleine bleekselderij, in reepjes

3 trostomaten, ontveld en in blokjes

1 ui, gesnipperd

Variatietip: belegen kaas, in blokjes

  • Geschikt voor: 4 personen
  • Kooktijd: 25 minuten

Methode:

  1. Kook de Spaghetti volgens de algemene bereidingswijze op de verpakking.
  2. Verhit 3 eetl. olijfolie in een wok of braadpan. Bak het gehakt rul en bruin. Bak op het laatst de gesnipperde ui kort mee.
  3. Voeg de Mix met 1/2 l water toe, breng het geheel aan de kook, voeg vervolgens de bleekselderij reepjes toe en laat de saus 10 minuten zachtjes koken.
  4. Voeg halverwege de kooktijd de tomaten toe.
  5. Variatietip: Roer aan het eind van de kooktijd de kaasblokjes door de saus.
  6. Giet de Spaghetti af en verdeel de Spaghetti over diepe borden.
  7. Schep de saus over de Spaghetti en bestrooi met geraspte kaas.
print